söndag 17 juli 2011

MERA TAPETER

 I vardags rummet har vi tapetserat den vita glittriga bas tapeten och som en fond har vi valt denna blommiga tapeten från Midbec.Samma kollektion som randen i hallen.


 I vårat sovrum har vi valt en ljus grå beige tapet som grund och bakom sängen har vi satt en svart tapet med grå, beige och vita blommor och blad(Midbec). Vi har också satt upp en skjutgaderob med spegel partier. Bara listerna kvar i detta rummet.


 Här kommer Klaras fond tapet på närmare håll och nedanför är Axels bilar.

torsdag 14 juli 2011

HALLEN

I hallen har vi valt tvär randigt....Midbec tapet från kollektionen Catwalk.

TAPETER

 Axels rum är 3 väggar tapetserade vita och 1 vägg är vit med bilar i blått och rött, det är Sandbergs nya barn kollektion som släpptes 15 juni.
 Klara valde en vit tapet med ljung lila slott på 1 vägg, de andra 3 väggarna är ljung lila.
 Som bas i hela huset har vi valt en vit tapet som skimmrar lite. Den är från Midbec. Den har vi satt i hela tv-rummet. Fönstrena går ganska långt ner mot golvet så det blir mycket ljus i rummet.
I köket har vi valt några våder med borås tapeter, Boheme i beige. Vi har även satt upp köket som syns lite här, det kommer mer bilder på det senare.

måndag 11 juli 2011

Tapeten i mitt syrum

Här är tapeten i mitt syrum. Randig i matt och glansig vit.Varje rand är 26,5cm bred.

måndag 4 juli 2011

GOLVET PÅ PLATS.....

 KÄHRS   Ek Nouveau Snow.....
en kritvit pigmenterad och mattlackad planka/ 1-stav med bas på ekens alla färgvariationer. Borstad med vita fasade kanter. 15mm tjock.
Vi har valt samma golv i hela huset och nu är det på plats....det blev jätte bra....